با نام و یاد خداوند متعال
تاریخ جشنواره شیره پزی مانیزان در سال 1404 مشخص شد
مجموعه ملایر سوغات بنا بر رسالت خود و با هدف جلب رضایت شما سروران گرامی اطلاعات مربوط به برگزاری جشنواره شیره پزی روستای هدف گردشگری مانیزان ملایر در سال 1404 را در خدمت شما بزرگواران قرار میدهد.
بر اساس اعلام مسئولان اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری ملایر تاریخ برگزاری این جشن زیبا 10 مهرماه 1404 ساعت 16 اعلام شده بود، اما زمان آن تغییر کرده و تاریخ جدیدی که از سوی اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری ملایر اعلام شده روز شنبه 12 مهرماه 1404 است.
اطلاعیه منتشر شده توسط متولی برگزاری جشنواره به شرح ذیل است.
🔰 اطلاعیه مهم (( جابجائی تاریخ جشنواره شیره پزی ملایر ))
🔰 به اطلاع میرساند به پاس احترام به مقام حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها زمان برگزاری جشنواره شیره پزی شهرستان ملایر در روستای هدف گردشگری مانیزان از روز پنج شنبه مورخ ۱۰ مهرماه ۱۴۰۴ به تاریخ شنبه ۱۲ مهرماه ۱۴۰۴ راس ساعت 16 در روستای هدف گردشگری مانیزان جابجا شده است. لطفا در فضای مجازی و کانال های مرتبط اطلاع رسانی نمائید.
برای مسیریابی با استفاده از برنامه نشان به سمت روستای مانیزان، اینجا کلیک کنید.
برای مسیریابی با استفاده از برنامه بلد به سمت روستای مانیزان، اینجا کلیک کنید.
برای مسیریابی با استفاده از برنامه ویز به سمت روستای مانیزان، اینجا کلیک کنید.
🔰 روابط عمومی اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان ملایر
چهاردهمین دوره برگزاری این جشن در سال 1403 شامل برنامه های مختلفی از جمله اجرای موسیقی سنتی، برنامه طنز گروه هنری لبخند، اجرای موسیقی لری و برنامه طنز ممدجو و بازارچه عرضه مستقیم محصولات محلی شیره و .... و اجرای موسیقی میلاد درویش بود که در پایان از سه نفر برتر پخت بهترین شیره تقدیر بعمل آمد.


تصاویری از برگزاری چهاردهمین جشنواره شیره پزی مانیزان ملایر در سال 1403
روستای مانیزان به دلیل استقرار در یک ناحیه کوهستانی، برخورداری از آب و هوای معتدل و طبیعت بکر و زیبا، از ظرفیتهای قابل توجه گردشگری برخوردار است و از مهمترین غذاهایی که در این روستا تهیه میشود، میتوان به انواع نانهای محلی همچون نان فطیر، انواع آشها که رایجترین آن آش دوغ است و انواع کبابها اشاره کرد.
در این جهان پهناور، خالق زیباییها زیر سایه لشگردَر در ۲۵ کیلومتری شهر ملایر، روستایی با طبیعت بکر و زیبا را به نام «مانیزان» نقاشی کرده است.
بیش از ۳۰ درصد شاغلان بخش کشاورزی در این شهرستان، به کشت و برداشت انگور مشغول هستند و کارگاهها و کارخانههای متعددی هم به روش سنتی و مدرن، این میوه بهشتی را به خوراکیهای خوشمزه تبدیل میکنند.
طبق گفته یک کارشناس ایرانشناسی اداره کل میراث فرهنگی استان همدان، شیره قهوهای و عسلی و سفید، انواع کشمش، مویز، باسلوق، حلوا، غوره و آبغوره، ترشی و سرکه محصولات متعددی است که با فرآوری انگور به دست میآید.
برای خرید شیره انگور درجه یک، اینجا کلیک کنید.