menuordersearch
malayersoghat.ir

باسلق ( باسق ) و طرز تهیه آن

هدرهوشمند
جستجو
۱۴۰۳/۱۲/۱۷ جمعه
(1)
(0)
باسلق ( باسق ) و طرز تهیه آن
باسلق ( باسق ) و طرز تهیه آن

با نام و یاد خداوند متعال

امروز 17 اسفند 1403

باسلق و طرز تهیه آن

باسلق ( به لهجه محلی باسق ) یکی دیگر از انواع محصولات خوشمزه ملایریها است که از مواد اولیه شیره رقیق انگور و نشاسته گندم تهیه می‌شود. شیره مورد استفاده جهت تهیه باسلق ( باسق ) باید پخت کمتری نسبت به شیره عسلی داشته باشد ( حدودا یک سوم شیره عسلی پخته می‌شود ) و مردم محلی به آن "سه یَک" می‌گویند. پس از تهیه سه یَک آن را به دمای جوش آورده و به مقدار لازم به آن نشاسته اضافه می‌شود.و بر روی شعله هم می‌زنیم تا قوام پیدا کند. بعد از آن، شعله خاموش شده و کنار گذاشته تا خنک شود. سپس به صورت سلیقه ای حبه حبه شده و تزیین می‌شود. برخی با پودر نارگیل و برخی با کنجد تزیین می‌کنند. همچنین می‌توان با استفاده از مغزهای گردو، بادام، زردآلو و پسته آن را خوشمزه تر کرد.

معمولا باسلق در سایر نقاط ایران زیبا تولید می‌شود ولی در تهیه آن از شکر سفید استفاده می‌شود که قطعا طعم و مزه خوش باسلق ( باسق ) ملایریها را که با شیره انگور و نشاسته تولید می‌شود را ندارند.

شما می‌توانید این خوراکی خوشمزه را به عنوان سوغات از فروشگاه ملایر سوغات به صورت آنلاین تهیه نمایید.

کافیست طعم خوش زندگی را فقط یک بار با ما امتحان کنید.

باسلق ( باسق ) خوشمزه تهیه شده از شیره انگور و نشاسته گندم را فقط از فروشگاه ملایر سوغات تهیه نمایید.

آدرس سایت فروشگاهی ما malayersoghat.ir

rubikainstagramtelegrameitaamailWhatsApp
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
logo-samandehi
ملایر
کهن روستای گردشگری گوراب انتهای بلوار شهدای گوراب

تلفن های تماس
09197777191
09185035496
08132363223
malayersoghat1@gmail.com
aparatgooglefacebooktwiteryoutelegramWhatsAppmailrubikaeitaainstagram